Tina Moe släpper en lite rockigare poplåt

Jämtländska artist och låtskrivaren Tina Moe släpper singeln Torkar Mina Tårar 16 juni. Det är en lite rockigare poplåt om avsked och förändring i livet. Till sin hjälp har hon producenten och arrangören Erik Bernholm.

För 40 år sedan släppte Tina Moe debutalbumet ’Oro’ som kom ut 1983 och har sedan dess gett ut sex album. Mycket har hänt sedan dess. Många hörde Tina för första gången i Kultfilmen Ingen Kan Älska Som Vi från 1988 där hon var med om att skriva filmmusiken och som hon även medverkade i. Det blev fler singlar innan albumet Livet, Människan & Kärleken kom 2015. Efter flera års uppehåll under 2000-talet började Tina släppa musik igen.

”Den 26 augusti kommer delar av mitt gamla band som var med på debutalbumet göra en spelning i Västjämtska Järpen. Det blir i sort sett nästan exakt 40 år sedan albumet släpptes som även var i månaden augusti 1983”, säger Tina

Tina Moe är fenomenal på att få till bra texter. Den nya singeln Torkar Mina Tårar är en lite mer rockigare poplåt än det vi är vana vid.

Text & musik: Tina Moe
Arrangemang: Erik Bernholm & Tina Moe
Musikproduktion: Erik Bernholm

För mer information: https://www.facebook.com/tina.moe.37
För intervjuer: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120  anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin