Saxofon och drömmar på Roger Rönnings singel

Saxofon är något som alltid har passat Roger Rönnings musik, vare sig det bidragit till en urban, nattlig känsla eller representerat en strimma sol. Det senare hörs i låten ”När du lånar mig dina drömmar”. Låten är hämtad från Rogers album ”Känslor har ingen ålder” som släpptes tidigare i höstas.

Låten beskriver ett tillfälle när min då sexårige son ville visa mig en sak i ”skogen”, som bara var en liten dunge. Det var under en tid som jag jobbade för mycket, höll på att gå in i väggen och hade tappat perspektivet. Utan honom hade jag gått direkt till bilen och missat allt det magiska som han såg. Det blev en tankeställare och fick mig att undra vad jag höll på med”, säger Roger Rönning

Ända sedan Roger Rönnings albumdebut med ”Rötter” har den svenske kultartisten i klassiker som ”Tiden bara går”, ”Det händer bara en gång” och ”Taxi 455” beskrivit känslor och funderingar som karakteriserar oss människor, oavsett vilken ålder som står i passet.
Kärlek. Vänskap. Människans längtan, förmågor och tillkortakommanden. Att fånga ögonblicket och se det stora i det lilla där tankar och toner kompletterar och förstärker varandra.

Med musikalitet, låtskrivarförmåga och klokskap påminner Roger oss om vad som egentligen är viktigt i livet. Det sker med ett varsamt tilltal som känns som en frisk fläkt i ett allt mer bedövande brus. Genom att inte haka på trender blir Roger Rönning paradoxalt nog mer relevant än någonsin.

För mer information:  ROGER RÖNNING – Official website (rogerronning.com)
För att se videon: https://youtu.be/x9gEU9-6Q-U

För Promotion och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin