Out Of My Head ny singel med Laszlo Jones

Out Of My Head är en ny rockigare låt från multiinstrumentalisten, kompositören och producenten Laszlo Jones som släpps 27 augusti. Till sin hjälp har han producenten och basisten Michael Buens (The Gathering, Eric Serra, Atrocity, Life Of Gaony). På låten medverkar även Ralph Salmins (Abba, Madonna, Quincy Jones, Lady Gaga) trummor, Micael Arrom (Steve Vai) piano. Allt mixat av Kane Churko (In This Moment, 5 Finger Death Punch, Ozzy Osbourne, Papa Roach, Skillet, Disturbed) i The Hideout studion i Las Vegas.

”Låten handlar om destruktiv passion, som kan tolkas som antingen ”älskar dig till döds” eller som ”kärleken är starkare än döden”, säger Laszlo Jones

Out Of My Head är hämtad från Laszlo Jones kommande EP Beyond The Door som planeras att släppas senare i höst. Epn kommer att innehåller fem låtar som alla handlar om det oundvikliga, döden ur ett hallucinerat perspektiv. Det är Laszlo Jones universum, en futuristisk mörk värld färgad av ilska och en viss realism.

När Laszlo komponerar musik idag är det hans fem sinnen som styr musiken på ett kritiskt men lekfullt sätt. Han skriver ofta musik om världen och sin omättliga känsla av frihet. Han beskriver sitt låtskrivande som ett sökande av melodier och texter tillsammans med ett rockigare sound.

Laszlo Jones är en multiinstrumentalist, kompositör och producent född i Beirut, Libanon från en holländsk pappa och en libanesisk mamma. När Laszlo var liten flyttade familjen ofta och det har bidragit till att Laszlo har ett enormt behov av att vara fri. Under sin uppväxt spelade han allt från rock till metal i flera olika band. Senare i livet startade han en varumärkesbyrå för musik i Frankrike samt ett produktionsbolag som producerade filmmusik. Lazlos första album Banana Nation släpptes 2011 via Universal Music i Frankrike. Albumet blev där en succé med en miljon streams bara för videon Download Me Im Free.

Låtarna på den kommande EPn är producerad tillsammans med producenten och basisten Michael Buens (The Gathering, Eric Serra, Atrocity, Life Of Gaony) i Paris. Han har även fått med sig internationella musiker såsom Ralph Salmins (Abba, Madonna, Quincy Jones, Lady Gaga) på trummor, New York-pianisten Micael Arrom (Steve Vai), Argentinaren och arrangören Marcos Barilari. Allt mixat av Kane Churko (In This Moment, 5 Finger Death Punsch, Ozzy Osbourne, Papa Roach, Skillet, Disturbed) i The Hideout stidion i Las Vegas.

För mer information: https://www.facebook.com/laszlojones

För PR kontakta Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 email: anette@enmusamusic.com
För övriga frågor: Dan McConomy dan.mcconomy@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin