Stefan Nilsson presenterar Sjukvårdspersonalens Sång

Stefan Nilsson är tidigare känd som kompositör till bland annat Gabriellas sång (Så som i Himmelen), Skärgårdsdoktorn (ledmotivet), Liv och Ingmar (filmmusik) och Jubelsången tillsammans med Anna Stadling. Sjukvårdspersonalens Sång är en hyllningssång till alla dom som sliter dag och natt för att rädda livet på oss andra. På låten sjunger Vilma Ogenblad, Katarina Henryson (The Real Group), Josef Sjöblom (The Real Group) och Martin Åsander (Bo Sundström, Frida Öhrn, Daniel Lemma och Tomas Andersson Wijk).

Stefan Nilsson skrev Sjukvårdspersonalens Sång efter att han läst i tidningarna om hur boende runt om i Sverige, Spanien, Italien och Portugal öppnat sina fönster och applåderat för att hylla alla som jobbar inom vården.
”Dessa storartade hyllningar gav mig inspirationen att komponera Sjukvårdspersonalens Sång. Min förhoppning är att körer kommer snart att stå vid sjukhusen och vårdinrättningar och sjunga denna hyllningssång!”, säger Stefan Nilsson

För produktionen står Stefan Nilsson själv samt text och musik. Just nu spelas det in en tysk version av låten Song Für Helden med översättning av Detgef Goedecker

På videon som är producerad av Josef Sjöblom, får vi se svartvita bilder från Dana Yamini och övriga bilder från vårdpersonalen själva.
Se videon: SJUKVÅRDSPERSONALENS SÅNG (version 2021) – YouTube

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin