Antonio D släpper ny reggaelåt i Jamaicansk tappning!

Med två hyllade EP:s i bagaget är det nu dags för Antonio D att släppa första singeln från sitt kommande album. Säg Till Mig släpps 21 maj och är en modern one drop som är skriven tillsammans med Partillo och Pancho. 

”Låten påbörjades redan hösten 2018 så det ska bli kul att äntligen få släppa ut den”, säger Antonio D som förutom albumet även jobbar på ytterligare ett projekt tillsammans med Wha Gwaan Band.

Antonio D gjorde succé på den svenska reggaescenen 2014 genom att som första reggaeartist någonsin komma 1:a på P3 Osignat – Topp 10 med sin debutsingel Solen Stiger Upp. Sen dess har han hunnit med att släppa två EP:s, turnerat runt om i Skandinavien, varit förband åt världsartister som Popcaan och Busy Signal samt jobbat och stått på scen tillsammans med artister som Kapten Röd, General Knas och Syster Sol.

GAFFA skrev följande i recensionen av Antonio Ds senaste EP ’Från Barnsben Till Gravsten’ som fick 5/6 i betyg.

”Antonio D bjuder rösttalang, oslagbar humor och samhällsbetraktande texter men också en själfull hyllning till nuet. EP:n gör oss svettiga av dans och endorfin, bubbligt förälskade fyllda av oxytocin. Tre svalor flyger högt i det vackra vädret, de kvittrar om framgång för killen från Karlshamn.”

Utöver detta har Antonio D varit nominerad till GAFFA-priset och Manifestgalan och hans låtar har haft rotation på P4, P3 & P3 Din Gata. Han har även gästat den norska artisten Morgan Sulele på låten ’Karl Johan’ som idag har mer än 5.000.000 visningar på Spotify och Youtube sammanlagt.

För mer info om Antonio D se: http://www.antoniod.se/

För PR kontakta Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 email: anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin