Tina Moe släpper ny singel

23 april kommer jämtländska artisten Tina Moes nya singel Stanna Här.  Till sin hjälp har hon producenten och arrangören Erik Bernholm.

Efter framgångarna med förra singeln Hos Mig Är Himlen Blå har Tina, som så många andra, legat lågt med den sociala biten och att träffa vänner. Tiden har hon ändå tagit tillvara med att skapa och skriva nytt material torts att det i början inte var så lätt med inspirationen. Besluten att inte låta isoleringen ta över och dra ner humöret och i stället låta fantasin ta vid har bland annat resulterat i den nya singeln ”Stanna Här” där hon återigen samarbetar med Erik Bernholm med produktionen.

Många hörde Tina för första gången i Kultfilmen Ingen Kan Älska Som Vi från 1988 där hon var med om att skriva filmmusiken och som hon även medverkade i. Då hade Tina redan sedan tidigare sitt skivkontrakt. Tinas debutalbum kom ut 1983 och har sedan dess gett ut sex album.

Efter flera års uppehåll under 2000-talet började Tina släppa musik igen.
”Musiken och skapandet har varit en ständig följeslagare och dragningskraft.” säger Tina Moe

Nu är det dags för nya singeln Stanna Här som släpps den 23 april

Text & musik: Tina Moe
Arrangemang: Erik Bernholm & Tina Moe
Musikproduktion: Erik Bernholm

För intervjuer: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120  anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin