Annika Fehling Trio släpper ny singel

Låten Tonight är en kosmisk musikalisk upplevelse med ett ljudlandskap som kännetecknar Annika Fehling Trio. Låten släpps den 9 april och är hämtad från deras kommande album Still som planeras att släpps den 21 maj. Annika Fehling har skrivit låten tillsammans med Robert Wahlström, som också producerat.

Tonight började som en textrad mitt i natten när jag var på turné i Köpenhamn. ”Inatt ska jag fara”… och därur utvecklades resten med pianot, ljudlandskapen och en intensiv längtan”, säger Annika Fehling

Annika Fehling Trio är en konstellation med tre välrenommerade musiker: Annika Fehling, sång och gitarr, Christer Jonasson Tolv, gitarrer, och Robert Wahlström, slagverk.

Annika Fehling Trio som har en stark scennärvaro tillsammans med Annika Fehlings kosmiska texter gjort att de har turnerat flitigt runt om i världen med konserter i Europa, England, Grönland, USA och Indien för att nämna några. Gruppen bor och verkar på Gotland.

Sagt om Annika Fehling Trio:
”Som en drömresa, suggestivt.. helt nya grepp! Fantasirikt och inspirerande.” Marie Bergman, artist
AFT måste vara ett de absolut mest spännande och nyskapande banden just nu…!
Konserten blev så suggestiv och vi åkte med på en liten resa bland visioner och känslor inlindade i en impulsiv puls av närvarande känsla och skicklighet… Så ”vidrigt bra”…! På lätta steg tar jag mig hemåt. Glad, upprymd och berörd…”, Tom Arvidsson, Thirsty Boots
“The voice intonation of Annika reminds me of Bjork: a heavenly voice” – Sis van Hof, Keys and Chords, NL
” What a very pleasant surprise!” – Paul McGee, Lost Highway Magazine, IR

Annika Fehling Trio består av:
Annika Fehling, artist, kompositör, sångerska, låtskrivare, med 13 soloCDs utgivna, och otaliga turnéer bakom sig, i USA, Europa, Grönland, Skandinavien. Även del av gruppen Glimra. Driver Visbyfestivalen och Living Room.
Christer Jonasson Tolv, gitarrer och sång. Legendarisk gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. Ett förflutet i Fria ProTeatern, med i ”supergruppen” FJK.
Robert Wahlström, Slagverkare, producent och kompositör. Trivs bäst i skogen, men kommer ut när det händer intressanta saker annorstädes. Nyligen samarbetat med Bauler i Indien, skrivit filmmusik samt teatermusik (Romateatern och Unga Roma).

För mer information:
http://www.annikafehling.com/aft.html
www.annikafehlingtrio.se
Tonight. Release April 9 2021. – YouTube

För PR kontakta Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 email: anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin