Ny julsingel med gotländska gruppen Glimra

Tidigare i år har den gotländska gruppen Glimra släppt två singlar ”Så Småningom” och ”Minnas Att Glömma Bort” som snurrat på radiostationerna runt om i Sverige. Den tredje singeln ”Jul Hos Mig” är en mer stämningsfull låt som blir en blandning av gotländska och amerikana på svenska. Annika Fehling står för text och musik och för produktionen Ollie Olson. 

Glimra består av Annelie Roswall och Bittis Jakobsson med en bakgrund från den välkända gruppen Ainbusk Singers, och Annika Fehlingmed sina 13 album i bagaget och omfattande turnéer runt om i världen. 2013 släpptes gruppens sitt första album Glimra (Rootsy/Warner) som mottogs i media med en varm famn. De har sedan dess turnerat flitigt runt om i Sverige.

Sagt om Glimra:
”GLIMRA bjuder på rak och okonstlad country som går rakt in i hjärtat på publiken.” Bengt Valentinsson, GT
”Det låter otroligt vacker om Glimra. Där finns rösterna, inspirationen och glädjen. Ingen har huvudrollen och såväl presentationer som sången ger alla tre utrymme på scenen.” kulturbloggen

Mer information: http://www.glimra.net/

Kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120 anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin