Författaren och sångerskan Susanne Boll släpper soundtrack till sin roman Luftburen

I samband med att Susanne Bolls bok Luftburen ges ut som pocket den 15 november släpper hon nu ett soundtrack till romanen – singeln Airborne. Till sin hjälp har hon sitt band Keep it Up.

Susanne Boll har en bakgrund som psykolog och journalist, men arbetar nu som författare och är sångerska i bandet Keep it Up. Som författare har Susanne gett ut sex romaner. Den sjunde, Jordanden (nummer tre i thrillerserien om psykolog Vera Lilja), släpps som ljudbok den 30/11.

Susanne har sjungit i olika bandkonstellationer sedan sena tonåren och framträtt med i huvudsak covermusik, men hon och hennes band Keep it Up har de senaste åren även skrivit egen musik – soundtrack till Susannes böcker.

I boken Luftburen finns en scen där en av karaktärerna framför en egenskriven kärlekssång i teveprogrammet Allsång på Skansen. I sista frasen ser han ut över publikhavet och möter Vera Liljas blick. I låten Airborne gestaltas deras passion ur ett kvinnligt perspektiv.  Och slutfrasen är densamma: ”And you were for real”.

”Vi har gett ut soundtrack till två av mina tidigare böcker också. Genom musiken och låtarna fördjupas karaktärerna och deras känslor. Det blir ytterligare ett sätt att förmedla böckernas budskap. Att på det här sättet få kombinera två av mitt livs stora passioner, att skriva och att sjunga, är en ynnest.”, säger Susanne Boll.”

Låten Airborne släpps den 15 november 2020.

För mer information: https://www.instagram.com/bollthewriter/

https://www.susanneboll.se/

Kontakta Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120  anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin