Rockabilly Fabulous levererar kvinnokraft, frihet, kaxighet och en hel massa glädje på nya singeln Ready, Set, Go!

Den 13 mars släpps uppföljaren till singeln Womankind, en låt som snurrade på Sveriges Radios P4 stationer.  Den nya singeln Ready, Set, Go! är ett riktigt glädjepiller skriven av gruppen själva och i samma energifyllda anda som deras tidigare singlar. Låten andas kvinnokraft, frihet, kaxighet och en hel massa glädje.   

Frida Brunzell, Beatrice Robertsson och Ann Björling utgör Rockabilly Fabulous. Det är tre kvinnor med gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let’s Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit. Trion gjorde virala succéer med sina tolkningar av Elton Johns ”I´m Still Standing” och Roxette’s ”The Look”.

”När vi bildade gruppen för 5 år sedan kände vi att vi ville hotta upp genren lite och addera ett mer modernt sound och att få tillföra lite kvinnlig power i en ganska mansdominerad musikstil.”, säger Beatrice Robertsson

Intresset för gruppen har varit stort och nu planeras en omfattande sommarturné. Det blir låtar i sann 50-talsanda men i en uppdaterad lyxförpackning.

För mer information:
http://rockabillyfabulous.com/ 
https://www.facebook.com/fabswe/
https://www.youtube.com/channel/UCbNR5SbnNtEz0LANg5-WLmQ

För intervjuer eller annan information: Anette Ståhl,  Enmusa Music tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com
Frågor om turné kontakta: Malin Kairis, MTA Prod tel: 0739 89 74 93 eller malin@mtaprod.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin