GLIMRA -Två Ainbuskar och en Fehling 

GLIMRA -Två Ainbuskar och en Fehling

Tillsammans blir det en blandning av Gotländskt och Americana på svenska. Här bjuds på trestämmig skönsång när Annelie Roswall och Bittis Jakobsson med en bakgrund från den välkända gruppen Ainbusk Singers, och Annika Fehling med 13 album i bagaget och omfattande turnéer i världen möts på scenen.  Koffert, mandolin, dragspel och gitarr vävs ihop med texter som talar sitt tydliga språk. På scenen bjuder gruppen Glimra på en show, med humor och självdistans och bitar ur sina liv, med kärlek och värme, sorg och glädje.

2013 släpptes gruppens sitt första album Glimra (Rootsy/Warner). De har sedan dess turnerat flitigt runt om i Sverige. Nu är det dags för nytt material och gruppen är inne och spelar in sin nya efterlängtade singel Så Småningom i Studio Musicano på Gotland. Den nya singeln, Så Småningom förväntas släppas till våren. Samtidigt bokar de sin vår- och sommarturné som sträcker sig över hela landet.

Mer information:
https://www.facebook.com/glimragotland
http://www.glimra.net/

Vill du veta mer om deras turné eller boka dem för konserter, visfestivaler, stadsfestivaler, kyrkor, allsångsevent eller företagsevent kontakta Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120  anette@enmusamusic.com  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin