The Real Group ger sig ut på Sverigeturné

En av världens mest inflytelserika a cappella-grupper, The Real Group, ger sig ut på en Sverigeturné där de besöker tretton städer i december. Turnén startar i Linköping 1 december och avslutas med dubbla konserter i Stockholms Konserthus den 22 december.

Vokalensemblen The Real Group är en svensk banbrytande vokalgrupp som varit verksam i Sverige och internationellt sedan starten 1984. Gruppen startades av fem studenter på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. De är sedan länge etablerade och respekterade världen över, inte bara för sin förmåga att skapa varierade, lekfulla och uppfinningsrika arrangemang, utan också för sitt varma, intelligenta originalmaterial som uppskattas av många oavsett ålder, kön samhällsklass och nationalitet. Med enbart rösten som instrument har gruppen skapat ett eget musikaliskt uttryck i området mellan jazz, pop och svensk körmusik.

​The Real Group turnerar året runt och gör dryga 80-tal konserter varje år. I år satsar gruppen på en omfattande julkonsertturné i Sverige. Gruppen utmärker sig genom sin kombination av perfektion och personliga tilltal vilket gjort den populär bland både musikvärldens förståsigpåare och konsertbesökare i alla åldrar.

Medverkande

Emma Nilsdotter
Lisa Östergren
Anders Edenroth
Morten Vinther
Janis Strazdins

Turnedatum 2019
1 december Linköping Konsert & Kongress – Linköping
2 december Konserthuset – Helsingborg
3 december Palladium – Malmö
4 december Växjö Konserthus – Växjö
7 december Konserthuset – Hudiksvall
9 december Lorensbergsteatern – Göteborg
10 december Vara konserthus – Vara
14 december Örebro Konserthus – Örebro
15 december Louis de Gear – Norrköping
16 december Uppsala Konsert & Kongress – Uppsala
19 december Kulturhuset Spira – Jönköping
20 december Kalmarsalen – Kalmar
22 december Stockholms Konserthus – Stockholm

Mer information http://www.therealgroup.se/eller
https://www.youtube.com/watch?v=u0nUDlL_swk&list=RDu0nUDlL_swk&start_radio=1&t=56

​Biljetter kan köpas på https://www.songkick.com/artists/534223-real-group


För ytterligare information, kontakta:

Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin