Anna Vild och Vargen samarbetar på ny låt  

Norden och the city of angels.. som får lyssnaren att riktigt se de frostbitna fjällskyarna framför sig, ackompanjerat av känslan i den Kaliforniska värmen mot huden!

Den 15 november släpper låtskrivaren och artisten Anna Vild i samarbete med den halländska låtskrivaren Vargen, sin första gemensamma skapelse, med utgångspunkt i den längtan som drabbar många samman, just när julen nalkas.

”Det är en sång om den bitterljuva romantik som ligger i det avstånd som många på olika sätt tvingas uppleva under julen”, säger Anna Vild

Låten är skriven i två versioner, en på svenska och en på engelska, allt för att nå ut på båda sidor av horisonten.

”Kändes givet att även ge oss ut på den amerikanska marknaden med låten. Inte minst på grund utav själva textens handling. Vi är ju så många, oberoende av nationalitet som kan känna igen oss i det här.”, säger Vargen

Låten är i inspelad och producerad av producent Fredrik Larnemo och är också den första inspelningen i den välrenommerade musikstudion Recordias nya lokaler – någonsin!

”När jag lagt mitt första sångspår hördes lättnadens suckar inifrån mixerbåset! Och när jag kom in till Fredrik berättade han att detta var det första som någonsin spelats in i denna nybyggda studio. Det kändes lite magiskt, måste jag erkänna, med tanke på vilka som sjungit i studion tidigare..”, säger Anna

Recordia studios grundades av producent Fredrik Larnemo år 1989 och tillhör en av Sveriges främsta anläggningar inom ljudproduktion för musik, radio, film & TV.  Här har artister som bl. a Lill-babs, Ulf Lundell och Cecilia Wennersten huserat genom åren.

Musiken släpps tillsammans med musikvideon den 15 november via Vargensrecords och finns tillgänglig på alla streamingtjänster och Sveriges radios musikportal.

För mer information:

https://annavild.se

eller

https://www.vargen.net


För mer info/kontakt
 Anette Ståhl/Enmusa Music tel: 0707180120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin