Jessica Falk släpper sin första singel på svenska!

Den 27 september släpper Jessica Falk sin första svenska låt – Här Med Dig. Den nya singeln är mer poppig än vad vi är vana att höra Jessica Falk. Låten är producerad av Dan Sundqvist, flerfaldigt prisbelönad producent som toppat flera av våra spellistor.

Jessica Falk är artist, låtskrivare och föreläsare. Hennes musik har fram till nu varit en blandning av country och pop. Hennes musikaliska passion har tagit henne till Nashville där hon har skapar och spelat in sin musik tillsammans med några av världens bästa musiker. Hon har jobbat med musiker och producenter som Charlie McCoy (Elvis Presley, Bob Dylan, Johnny Cash), Scott Baggett (Bonnie Raitt, Alison Krauss och Buddy Guy), Pat Buchanan (Kenny Rogers, Dolly Parton, Billy Ray Cyrus) och Chad Cromwell (Neil Young, Mark Knopfler, Diana Krall).

Jessica är också Hjärnskadeförbundet Hjärnkrafts ambassadör där hon vill hon sprida kunskap om milda hjärnskador som hjärnskakning och vilka konsekvenser det är. Hon skrev låten Make A Change med Nashville baserade låtskrivaren Jenn Bostic och spelade in en duett tillsammans med sin dotter Rocky till förmån för Hjänskadefonden. Hösten 2018 gav sig Jessica tillsammans med sin dotter ut på en USA turné där de besökte 6 städer. Make A Change spelas för fullt på radiostationerna i USA.

Jessica är utbildad musikpedagog och har jobbat med musik i hela sitt liv, bland annat som musikterapeut med stroke patienter under åtta år. Hon turnerar runt i Sverige med sin inspirationsföreläsning ”Just Do It” där man får följa Jessicas resa från livets botten till Nashville. För det var på livets botten någonstans där som hon började skriva egen musik. Hon befann sig vid ett vägskäl efter att ha gått igenom tung förlust och stor sorg. Hon började skriva musik för att hon vill inspirera andra att just orka lite till.

Den 27 september släpps Här Med Dig

”Min förhoppning är att människor kommer att känna hopp och bli glad när de lyssnar på låten. Jag hoppas att människor kommer att känna igen sig och kommer att dansa och nynna med. Det finns inget vackrare än att gå tillsammans genom mörker till ljus”, säger Jessica

Turnédatum
13 september – The Wing Awards på Grand Hotel, Stockholm
18 september – Österåsens Hälsohem, Sollefteå
28 september – Q-Bar, Sundsvall
26 oktober – Wifstavarfs Herrgård, Timrå
10 november – Mats & Karin, Ärlandsbro
12 november – Konsert Teatern, Sundsvall
13 november – Pangea, Tallnäs
17 november – Bollmoradalens Kyrka, Tyresö
23 november – Wifstavarfs Herrgård, Timrå
1 december – Bollmoradalens Kyrka, Tyresö

För mer informationhttp://jessicafalk.com/
https://www.facebook.com/jessica.falk2

För mer information och intervjuer kontakta: Anette Ståhl tel: 0707180120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin