Östen med Resten blir privata på ny turné

 

Östen med Resten ger sig ut på en privat turné. Här blir det skratt blandat med djupaste allvar och allt ramas in med Östen med Restens musikaliska finlir. Det blir en känslomässig resa i två akter! Sex konserter är inbokade under hösten. Konsertpremiär är 8 november på Scalateatern i Karlstad.  Vi kommer att få se bandet på ett sätt som vi kanske aldrig sett dem förut under deras drygt 30-åriga karriär. I ett lite mer privat sammanhang. – Efter drygt trettio år i branschen är det väl dags att släppa till och visa lite mer, som Östen Eriksson uttrycker det.

Förutom alla privata avslöjanden från bandets medlemmar kommer vi att få höra om ett möte mellan Evert Taube och Magnus Uggla, om Delta Rhythm Boys hemliga liv i Louisianas träskmarker, om de saknade rimmen i Lasse Stefanz låt ”De Sista Ljuva Åren”, om det mest attraktiva yrket en karl kan ha. Dessutom kanske vi får reda på Mikael Wiehes dilemma på ålderns dagar, en del disco (det senare förhandlade Gunnar fram under en nattmangling där han berättat om en hemlig dröm han hade), och mycket mer därtill.

Allt detta framfört av Östen Eriksson, Jens Kristensen, Staffan Lindfors och Gunnar Morén. Dessa fyra herrar har en erfarenhet från scen i form av revy, teater, folkmusik, klassiskt, jazz, visa, TV, Mello mm. Lägg därtill ett oerhört antal konserter och turnéer med Östen med Resten som sammantaget är minst ca 189 år.

Turnéschema 2018
8/11 Scalateatern – Karlstad
9/11 Teatern – Kungsbacka
10/11 Stadsteatern – Falkenberg
11/11 Mimers Hus Teater – Kungälv
21/11 Konserthuset – Vara
22/11 Sagateatern – Borås

För ytterligare information, kontakta:
Intervjuförfrågningar:
Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com 
Turnéproducent:
Thomas Engström / European Concerts Scandinavia  thomas.engstrom@europeanchncerts.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin