Ny sommarmusik från dancehall- och reggae-artisten Antonio D

Coverart_Mango2

Ny sommarmusik från dancehall- och reggae-artisten Antonio D

Antonio D släpper dancehall-låten Mango som är hämtad från hans nya Dancehall-EP Från Barnsben Till Gravsten som släpptes tidigare i våras på Same Plate Music och André Roots Records. Mango gästas av DJ Eka Scratch och är producerad av Kapten Röd.

 

I sommar kan vi se Antonio D på Öland Roots den 12 juli och just nu håller han på med inspelningen av musikvideon till Mango som släpps senare i maj. Här kommer vi kunna följa Antonio D när han kämpar mot den onda skivbolagsbossen Mr. Mainstream.

Tidigare i våras släppte Antonio D EP:n Från Barnsben Till Gravsten. Arbetet påbörjades 2016 och EPn består av 7 spår. Låtarna har arbetats fram på Same Plate Music och André Roots Records i Göteborg samt i Djungelstudion i Eslöv.

Antonio D var den första svenska reggaeartisten någonsin att komma 1:a på P3 Osignat – Topp 10 med sin singel ’Solen Stiger Upp’ 2014. 2015 släppte han sin debut-EP ’Från Karlshamn Till Kingston’ som är producerad av Dani Prod och som gästas av General Knas och Promoe. Den blev hyllad av media och hans singlar har haft rotation på P4, P3 och P3 Din Gata. EPn blev även nominerad till GAFFA-priset och på Manifestgalan. I sommaren 2017 såg vi Antonio D spela tillsammans med Kapten Röd på turnén Hundralappen.

För mer information om Antonio D se http://www.antoniod.se/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin