Trycket blev stort på Flamingokvintetten, nu åker de ut på konsertturnén ”En Gång Till”

Flamingo-Pressbild-Foto-Joakim-Jalin
Trycket blev stort på Flamingokvintetten, nu åker de ut på konsertturnén ”En Gång Till” Flamingokvintetten fortsätter med turnén ”En Gång Till” i höst. Efter avslutad turné i våras blev trycket så stor från både fans och konserthusen att de bestämde sig för att fortsätt turnera i höst. Start 13 oktober i Norrköping.  

Nu blir det en ny turnésväng för Flamingokvintetten under hösten 2017. Efter att ha turnerat sex år runt om i konserthusen och teatrarna i Sverige för slutsålda hus och 150 succéfyllda konserter avslutade bandet sin konsertturné era i våras. -”Trycket har varit så stort ifrån både fans och konsertlokalerna runt om i Sverige, att vi bestämde oss för att boka in flera städer”, säger konsertproducenten Thomas Engström på European Concerts.

-”Vi var väl inställda på att det var ”The Final Tour” sist”, säger Dennis Janebrink. När det nu är sådan stor efterfrågan känns det kittlande att ge sig ut en sväng till. Man blir aldrig för gammal”, skrattar Dennis. Det blir ett antal konserter och endast i mellan och nedre delen av landet. Det blir lite nya låtar, lite nya storys och självklart det som folk vill höra. Dessutom har de med sig en ”mini-utställning” av troféer, tidigare scenkläder och ”roll-ups” med skiv- och vykortdokumentationer.

Turnéplan 2017
13 oktober Flygeln (Louise de Geer) – Norrköping
21 oktober Kulturkvarteret Konserthuset – Kristianstad
27 oktober Scalateatern – Karlstad
28 oktober Teatern – Jönköping

Flamingokvintetten består idag av:
Hasse Carlsson – sång Dennis Janebrink – bas, sång Stefan Kardebratt – keyboard, gitarr, sång Douglas Möller – gitarr, sång Ulf Georgsson – trummor, sång

Mer information och biljetter: http://www.europeanconcerts.se/flamingokvintetten-final-tour/ 

För ytterligare information, kontakta:
Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Thomas Engström / Thomas Engström – European Concerts Scandinavia AB thomas.engstrom@europeanconcerts.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin