Bia Beraghsim med Mahan Moin

Cover_1400x1400- mindre

I våras släppte Mahan Moin singeln Deja Vu som fick snabb spridning på radiostationerna i Sverige och ute i Europa. Nu släpper vi den andra singeln Bia Beraghsim som betyder Let’s Dance. Låten tog sig till finalen för P4 Nästa deltävling i Stockholm. Den är skriven av Mahan Moin tillsammans med sitt producentteam ”The Beatless”.

”Boro Boro boro boro, toro dige dige dige nemikham” vilket betyder: Gå gå gå gå, Jag vill inte ha dig! Bia Beraghsim är persiska och betyder: ”Låt oss dansa” det vill säga Let´s Dance!
-”Idéen till låten kom till mig när jag under en period kände mig nere och hade mycket fokus på negativitet. Låten handlar om den inre elden som man bär på, den storhet man har inombords och som finns där oavsett hur livet försöker att dra ner en. Det enda som egentligen kan få dig på fall är du själv”, säger Mahan Moin
-”Så, tro på dig själv och ställ dig upp och dansa med ditt inre jag och gläds åt allt det goda inom dig!” fortsätter Mahan och ler.

Mahan som säkert känns igen av många från t.ex Melodifestivalen 2014har en stor publik och många hits i framför allt Polen. Hon har under åren haft framgångar och medverkat på flera stora projekt, P4 Nästa Skåne, skrivit ledmusiken The World Is Mine för Damkronornas Världsmästerskap i Ishockey 2014, medverkat och producerade den officiella låten för MAX IV Laboratoriet i Lund, spelade inför vår svenska kung, statsministern och inbjudna vetenskapsmän världens över. I somras spelade hon på den s den stora Sópot festivalen och Eska Music Awards 2017 i Polen. Hon öppnade också för den stora festivalen Luxury Weekend i Marbella 2017 i Spanien.

För att se videon: https://www.youtube.com/watch?v=ahY2N1g95X0

För mer information:
http://mahanmoin.com/
https://www.instagram.com/mahanmoin/
https://www.youtube.com/user/mahanmoin

För frågor kontakta: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin