Sofia Källgren och Robert Wells ger sig ut på sommarturné

wellsofia2
I sommar kommer Sofia Källgren och Robert Wells turné ”Musik i sommarnatten” -En pianist och en sångerska besöka 8 städer runt om i Sverige. Premiär är den 12 juli på Väddö.

Konserten ”Musik i sommarnatten” är en blandning av Robert Wells och Sofia Källgrens mest önskade och älskade repertoar. Här bjuds det på kända melodier med betoning på den svenska sommaren, musikal, film, visa samt klassisk musik. Hög musikalisk klass men även en innerlig och intim känsla där artisterna bjuder mycket på sig själva på ett lekfullt och generöst sätt.

-”Robert och jag har jobbat mycket ihop under åren. Ett strävsamt gammalt musikaliskt par skulle man kunna säga”, säger Sofia och skrattar.

Robert och Sofia har gjort konserter med Rhapsody In Rock, medverkat i melodifestivaler samt att de båda har haft stora framgångar borta i Kina. Dessa stora sammanhang är naturligtvis häftiga att få vara med om men de återkommer alltid till sina konserter i det mindre formatet. Här skapas magi på hög nivå.

-”Allt är avskalat och nära och musiken levereras här och nu. Det känner publiken. Man blir helt enkelt beroende att musicera på det sättet”, säger Sofia.

– ” Mellan Rhapsody In Rock och Boogieturnéer är det en underbar tradition att göra kyrkokonserter med Sofia! Att möta publiken tillsammans under en kort tid under sommaren på detta sätt har blivit en viktig del i mitt musikaliska arbete. Avslappnat och möjlighet till improvisation i programmet. ” – säger Robert Wells

Turnedatum
11 juli Garnisonskyrkan – Karlsborg
12 juli Väddö K:a – Väddö
13 juli Ore K:a – Furudal
14 juli Sätra Brunn Brunnskyrkan – Sala
15 juli Ramsberg K:a – Ramsberg
16 juli Sunne K:a – Sunne
27 juli Lysekil K:a – Lysekil
28 juli Kville K:a – Fjällbacka

Mer information
Sofia Källgren http://sofiakallgren.com/
Robert Wells http://wellsmusic.se/

För ytterligare information, kontakta: 
 Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin