Kaj Pousar släpper singel

Kaj Pousar är känd för sina starka melodier och låttexter som är självbiografiska med en hög igenkänning. Nu är han aktuell med nya singeln Mörkret som är producerad av Samuel Waermö (Bon Jovi, Jonatan Fagerlund) och släpps på Midsommarafton den 23 juni.  

Kaj Pousar har tidigare släppt ett flertal singlar och album som har spelats på radiostationerna runt om i Sverige. Hans texter är ofta självbiografiska och handlar om vardagsting så som hur det är att vara människa, att älska, längta, mista, offra, skratta och gråta. Den nya singeln Mörkret handlar om att visa upp sin självkänsla och personalitet.
-”Lev ut ditt liv”, säger Kaj Pousar

Genom åren har Kaj Pousar samarbetat med personer som trott på och delat hans vision: gitarristen Tommy Denander (som spelat med bl.a Michael Jackson och Toto), trummisen Mats Persson (Robyn, Roxette, Thåström), producenterna Samuel Waermö (Bon Jovi, Journey South, Elena Paparizou, John Farnham, Nicky Webster, Tobias Regner, Martin Almgren m.fl) och Johan ”Jones” Wetterberg (Carola Häggqvist, Erik Gadd, Pauline).

Kaj gör även ett flertal spelningar i sommar med Tone Norum runt om i Sverige.

För mer information: http://www.kajpousar.se/

För intervjuer, bokningar och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin