Reggae- och dancehall-artisten Antonio D släpper nya singeln ‘Allt E Cool’ genom André Roots Records den 17 mars

Allt_E_Cool_Omslag_
’Allt E Cool’ är en modern dancehall-låt på svenska med tydliga influenser från Jamaica. Låten är skriven av Antonio D och André Roots och är tillägnad till alla dom som vägrar att tro på din förmåga och som gör allt för att du inte ska lyckas.

”Vad många hatare inte vet är att den negativa energin som dom sänder ut är lätt att omvandla till tändvätska istället”, säger Antonio D.

Antonio D gjorde succé på den svenska reggaescenen 2014 genom att som första svenska reggaeartist någonsin komma 1:a på P3 Osignat – Topp 10 med sin singel ’Solen Stiger Upp’. Hans efterföljande debut-EP ’Från Karlshamn till Kingston’ som är producerad av Dani Prod och som gästas av General Knas och Promoe blev hyllad av media. Gaffa skrev i sin recension:
– ”Här kommer ännu ett tillskott till familjen med Kapten Röd, Svenska Akademien och Kalle Baah. Antonio D är även hemmahållande i Lide Najs och kompositör av en variant på Pantamera. Ord som talangfull och begåvad står skrivet i pannan på grabben. Att General Knas och Promoe gästar känns helt självklart.”

Antonio D blev även nominerad till GAFFA-priset och Manifestgalan och hans singlar har spelats på P4 och P3 Din Gata.

Nu arbetar Antonio D på sin nya EP ’Från Barnsben Till Gravsten’ denna gång producerad av Kapten Röd och André Roots. Till våren turnerar Antonio D med General Knas och han kommer även vara en del av en stor sommarturné som blir officiell i mars.

En video till ”Allt E Cool” släpps den 31 mars och om videon säger Antonio D:
”Tänk er en klassisk amerikansk hiphop-video. Snygga bilar, feta motorcyklar, mycket cash och coola kläder. Sen tänker ni tvärtom” avslutar Antonio D och ler.

För mer information om Antonio D se http://www.antoniod.se/
PR kontakta Anette Ståhl anette@enmusamusic.com eller Anna Moore på anna@mooretobe.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin