Stockholm Old Town Boogie Woogie Festival


Sthlm Boogie Woogie
Onsdag 29 mars kommer Robert Wells tillsammans med de två världskända pianisterna Jools Holland (UK) och Axel Zwingenberger (G) att presentera den första renodlade Boogie Woogie festivalen i Stockholm, på anrika Engelen i Gamla Stan. One night only! 

Värd för kvällen är Robert Wells. Med sig på scen har han den engelska Jools Holland, en Boogie virtuos, bandledare och BBCs musikaliska ankare sedan 25 år med sin egna TV Show Later with Jools där flera kända artister medverkat, bland annat Eric Clapton, U2 m.fl. Medverkar på scen gör också en av Europas främsta Boogie pianister, den tyska Axel Zwingenberger, som har erövrat världen med över 25 album, mängder av turnéer och medverkat på album med Lionel Hampton, Jay McShann, Big Joe Turner och Loyd Glenn för att nämna några. Dessutom har båda spelat med i  The Rolling Stones trummisen Charlie Watts band Charlie Watts Trio.

– Jag är mycket stolt att få vara värd för den första renodlade Boogie Woogie festivalen i Stockholm. Med två världspianister genren och dessutom idoler för mig sedan flera år tillbaks. Det kommer bli ordentligt trångt, svettigt och gungande på Engelen i Gamla Stan, säger Robert Wells

Datum: Onsdag 29 mars 2017
Kl: 19.00
Plats: Engelen, Kornhamnstorg 59, 111 27 Stockholm

Länk till biljetter: https://billetto.se/events/181917

För mer information:
Robert Wells: http://wellsmusic.se/
Axel Zwingenberger: http://www.boogiewoogie.net/home_englisch.html  
Jools Holland: http://www.joolsholland.com/  
Engelen: www.engelen.se

Presskontakt: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin