Ny låt på svenska med Gigi Hamilton

Konvolut

Ny låt på svenska med Gigi Hamilton Gigi Hamilton är känd som sångerska i grupperna Freestyle och Style. I höstas släppte hon sitt comeback album Colours Of Her Mind. Här kommer bonusspåret Kom In I Mitt Liv som är skriven av Paul och Marie Rein.

Det har hänt mycket sedan Gigi Hamilton släppte sitt comeback album i höstas. Hon har synts i flera olika sammanhang så som TV4 Nyheterna, Svenska Damtidning, Expressen, Aftonbladet och singlarna Promises och Stockholm har spelats flitigt på flera radiostationer runt om i Sverige. Nästa vecka kan vi se henne uppträda på Fadimegalan 2017 på Berns i Stockholm. Kom In I Mitt Liv är inspelad i Sverige och är ett samarbete med gamla kollegorna Paul och Marie Rein ifrån Alfa Records tiden.
Kom in i mitt liv handlar om en separation, där ena partnern fortfarande hoppas och tror på deras kärlek och vill inte släppa taget”, säger Gigi Hamilton

Gigi Hamilton var sångerska i popgrupperna Freestyle och Style. Efter stora framgångar med banden drog hon sig till tillbaka från artistvärlden och offentligheten då livet tidigare kretsat runt studion, turnébussen och på scenen. I höstas släppte hon sitt comebackalbum Colour Of Her Mind där hon har hittat inspirationen till låtarna från hennes resor och länder där hon har bott.

För mer information: http://www.gigihamilton.se/

För intervjuer kontakta Anette Ståhl på tel: 0707180120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin