Femtonåriga Sandvikentjejen Julia Viktoria vill sprida glädje och hjälpa andra

julia28
Det är inte alltid lätt att vara tonåring idag. Julia Viktorias devis är att
sprida glädje, hjälpa andra att hitta deras självkänsla. Julia Viktorias första singel I’ll Do It For You är skriven av Julia Viktoria och till sin hjälp har hon låtskrivaren och sångcoachen Clara Hagman (Ace Of Base) och producenten Henrik Moreborg.

Inspirationen till sina låtar hämtar Julia Viktoria från egna erfarenheter. Hon började skriva låtar redan som 14 åring och nu rasar det ut texter och låtar. Att skriva låtar är ett sätt för Julia att bearbeta sorg, besvikelse och ett dåligt självförtroende men också ett sätt att uppmuntra andra unga tjejer att tro på sig själva och våga vara sanna. Hon var 11 år när hon flyttade från Stockholm till Sandviken. En ålder då det inte är så lätt att få kompisar och komma in i tjejgänget. Skolan var en jobbig tid som hon hela tiden fick fajtas och kämpa med för att bli accepterad.
– Det är inte lätt att vara ung tjej i dag. Det är så mycket som är jobbigt förutom att hinna med och allt. Jag vet precis hur jobbigt saker kan vara när man inte riktigt känner att man passar in, säger Julia Viktoria

I’ll Do It For You är en pop-låt med ett skönt gung och även en del techno. Det finns en djup betydelse i låten och det är en sann berättelse.
-Texten handlar om en period då jag var jätteledsen på grund av en dålig relation med en kille som gjorde dåliga saker. Problemet var att jag hållit honom hemlig för alla. Så jag började helt enkelt skriva om hur jag mådde och kände. Ur min sorg föddes den här låten, säger Julia Viktoria

För mer information: http://www.juliaviktoria.com/

För att se videon: http://www.juliaviktoria.com/video/

För Promotion och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin