Första singeln från Tribesmen of Goona är rutten!

Singel Konvolut
Låten Rutten är en riktig attitydlåt med svängig kaxig text och med en självhäftande poprefräng. Låten är Tribesmen Of Goonas första singel som släpps den 12 augusti på bolaget NLM.

Rutten är den första i serien av välproducerade låtar med attityd och kaxiga texter. Baserad på den typ av musik som våra mormödrar var irriterade över att vi lyssnade på under tonåren, men som även med tid visat sig ha något annat innehåll än bara “ingenting” – den soppa på en spik som känns vanligare och vanligare. Tribesmen Of Goona, TOG, har sina rötter i musik från sena 70-talets London och New York – New Wave, punk och till och med det som en gång kallades “synth”.

Rutten handlar om den typ av människa som helt enkelt inte kan vara ärlig och monogam för att det inte ligger i deras natur. En sådan människa som man inte vill ha en relation med men dessvärre inte sällan råkar falla för på grund av deras charm, eller manipulation – narcissister”, å andra sidan påminner kanske Tribesmen Of Goona någonting som kommer agera din egna musikaliska narcissist, ta dig in och ur din egen comfortzone…” säger Dr. W som är låtskrivaren och producenten.

Bakom Tribesmen Of Goona står Mr. Lunar på sång, Steve Hyper på bas samt Dr. W för text, musik och produktion.

Ett album planeras att släppas senare i höst.

Singeln släpps den 12 augusti på NLM

För mer information:
Facebook https://www.facebook.com/tribesmen.of.goona
Instagram https://www.instagram.com/tribesmen.of.goona/

För PR kontakta Anette Ståhl // 0707 180 120 // anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin