Mimi Werner släpper EP och åker på turné med Brolle

Mimi Werner konvolut
Artisten och l
åtskrivaren Mimi Werner har blivit ett bekant ansikte för Svenska folket tack vare sina countrydoftande singlar som spelas på radio och TV. Den 8 april släpper Mimi Werner EPn ”Here We Go Again” och singeln med samma namn som är en duett med artisten Brolle. Mimi kommer även att dela scen hela sommaren tillsammans med Brolle och Charlotte Perrelli under sommarturnén ”Rock n Roll On Tour”.

I sommar åker Brolle och Charlotte Perrelli ut på folkparksturnén ”Rock´n´roll On Tour”. Men de blir inte ensammapå scenen. Som speciell gästartist – under hela turnén – medverkar ingen mindre än Mimi Werner. Brolles sommarturné växer för varje år. Med gästartister som Nanne Grönvall, Andreas Johnson och Boppers har ”Rock ́n ́ Roll on Tour” blivit en årlig publikmagnet, som lockar tiotusentals varje sommar.

Rock n’ Roll on Tour 2016

8 juli – Söderbärke, Söderbärkeparken
9 juli – Åmotsfors, Folkets Park
16 juli – Bengtsfors, Folkparken Valhall
22 juli – Pålsboda, Folkets Park
23 juli – Gullaboås, Björkängen
29 juli – Bursiljum, Bursiljums Folkpark
30 juli – Boden – Western Farm
4 augusti – Knislinge, Knislinge Folkets Park
5 augusti – Aneby, Folkets Park
6 augusti – Östervåla, Skogsvallen
12 augusti- Fågelfors, Folkets Park
13 augusti – Nävekvarn, Folkets Park
19 augusti – Gussjö, Gussjönoret
20 augusti – Avesta, Torp
26 augusti – Lidköping, Folkets Park
27 augusti – Dalsjöfors, Dalsjöforsparken

”Det ska bli så roligt att få komma ut och spela mina låtar och turnera tillsammans med Brolle och Charlotte i sommar! Det kommer bli en fantastisk sommar” säger Mimi.

”Here We Go Again” är en duett med Brolle som kommer att finnas med på Mimis debut EP som släpps 8/4 april. Låten har en lekfullhet och en charm som gömmer sig i en poprock produktion med countryelement.

-”Brolle är en fantastisk artist med mycket rutin, känsla och genuinitet som jag beundrar. Våra röster är olika och vi kompletterar varandra bra. Brolle är en jordnära person och väldigt go att ha och göra med” avslutar Mimi.

För PR kontakta Anna Moore på anna@mooretobe.com 070-7778262 eller Anette Ståhl anette@enmusamusic.compå 070-7180120

För mer info om Mimi Werner se www.mimiwerner.com
BMG Scandinavia www.se.bmg.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin