Manifest nominerade Emili Milou släpper ny singel

Emili Milou singel Hinna i kapp dig
Emili Milou var nominerad i kategorin Årets Nykomling på årets Manifest 2016. Nu släpper Emili Milou sin tredje singel ’Hinna ikapp dig’.  Emili står själv för text och musik och för produktionen Johan Forsman Löwenström som tidigare producerat Håkan Hellström, Ceasars och Soundtrack Of Our Lives.

Singeln ’Hinna ikapp dig’ är på svenska och handlar om pinsamheter kring kärleken och längtan.
” Jag ville skriva en låt som handlar om hur man blir när man är helt tokförälskad i någon som inte riktigt vet om det och hur galen man kan bli” säger Emili Milou

Emili Milou har tidigare släppt två singlar Fotogenique’ och ’Kommer Inte Över Dig’. Den sistnämnda har spelats flitigt på radion och varit bubblare på P3 Musikguidens Osignade lista. Producenten Johan Forsman och Emili började samarbeta för 4 år sedan. Allt material skriver hon själv och började i tidig ålder att skriva olika dikter. Hon har musikbakgrund från flera musikutbildningar, bland annat Adolf Fredriks Musikskola har beskrivits som en kvinnlig Håkan Hellström. 2008 vann hon Lilla journalistpriset för tidningen KZINE.se

Nu är hon nominerad i kategorin Årets Nykomling på Manifest 2016 och låt oss hoppas på att hon är på väg att etablera sig inom musiksvängen.

För mer information: https://www.facebook.com/Emili-Milou-617128628397619/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin