Hans On The Bass Sjunger med djupare budskap på ny singel

Hans On The Bass People Ar The Same konvolut
Bandet Hans On The Bass med medlemmar från både Sverige och Finland, har rönt stora framgångar i båda länderna. De har etablerat sig som ett riktigt Feelgood band både på scen och i etern efter att ha släppt tre album, blivit Vega-pris nominerade och en finalplats i finska melodifestivalen. Nu släpper de nya singel People Are The Same. Den här gången sjunger de med ett djupare budskap – med tanke på allt som händer i världen just nu. Budskapet i People Are The Same är att även om vi har olika kulturella bakgrunder och bor i andra delar av världen, har vi alla egenskaper som förenar oss som förhoppningar, drömmar och rädslor. Vi är alla samma i slutändan.

– I tider som präglas av oro och stora förändringar är det viktigt att komma ihåg att vi alla är människor med samma värde, säger Hans Täckenström basist och låtskrivare

För mer information: www.hansonthebass.com
Se videon: https://www.youtube.com/watch?v=zFSxGDh6p4M

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin