Fyra legendarer återförenade i turné

MSB-POSTER-80x88De fyra legendarerna Gert Lengstrand, Bjarne Lundqvist, Göran & Håkan Liljeblad är återförenade i The Mule Skinner Band. Nu besöker The Mule Skinner Band med sin nostalgiföreställning – Diggity Doggety Kristianstad, Jönköping, Mariestad, Bengtsfors, Falkenberg, Borås och i vår Varberg, Uddevalla och Vara.

Efter många år på egna resor samlas nu de fyra legendarerna – i nya bandet ”The Mule Skinner Band”. Gemensamt har de självklart en massa år tillsammans i bl.a. ett av Sveriges absolut största band Streaplers. Bandnamnet är taget från en av deras legendariska låtar, Mule Skinner Blues. Under ledning av kapellmästare Jörgen Flach skall de besöka Sveriges teatrar och konserthus med sin nostalgiföreställning – Diggity Doggety.

I föreställningen får vi höra låtar som Rockin´Robin, Mule Skinner Blues, Jambalaya, Vad Har Du Under Blusen Rut, Linda Marie, Bara Femton År, Min Gula Flygmaskin, Three Steps To Heaven, Säkkijärven Polka, en massa Elvislåtar och självklart Diggity Doggety

Vad vore väl livet utan våra gamla musikhjältar – artister och musiker som gett oss dessa oförglömliga minnen.

Turnéplan:
2015
7 oktober Teatern – Kristianstad
9 oktober Teatern – Jönköping
12 november Karlsholme Jubileumsteater – Mariestad
14 november Odeon –Bengtsfors
15 november Stadsteatern – Falkenberg
26 december Sagateatern – Borås
2016
8 januari Varbergs Teater – Varberg
22 januari Östrabo Teater – Uddevalla
30 januari – Konserthuset – Vara
25 mars Mimers Hus – Kungälv
6 mars Teatern – Kungsbacka

Mer information om The Mule Skinner Band: https://www.facebook.com/pages/The-Mule-Skinner-Band-Off-Page/529565450522934 eller http://roaddust.se/?sida=artister_mule_skinner_band Högupplöst pressbild http://www.europeanconcerts.se/press/mule_skinner_band/MSB_Press_1.jpg

För ytterligare information, kontakta:
Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Thomas Engström / Roaddust Management Group, tel: 0702 440038 eller thomas@roaddust.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin