Ny singel på svenska med Therése Neaimé

Therese Neaime Djupet av min själ
Therese Neaime har på sina tidigare albumproduktioner sjungit på engelska men nu är det dags att släppa material på svenska. Tidigare i våras kom första singeln Framme snart som spelades flitigt på radiostationerna runt om i Sverige. Den nya låten Djupet Av Min Själ är precis som första singeln är ett samarbete ihop med kompositören Peter Hallström, mest känd för sin svensktoppshit Håll mitt hjärta med Björn Skifs. Djupet Av Min Själ släpps den 1 september 2015.

”Tiden är mogen och jag har landat i mig själv. Det känns naturligt att framföra mina låtar på svenska den här gången. Texterna är skrivna från hjärtat utan censur och det kändes naturligt att göra den här skivan mer avskalad och mer personlig än mina tidigare album.” säger Therése.

Therése Neaimé är artist, dansare, låtskrivare, kompositör och driver eget skivbolag. Hon har verkat i musikbranschen i över 20 år och är ständigt aktuell med nya projekt i någon del av världen. Efter att ha verkat i USA i 5 år har hon nu landat i Sverige men står sedan 8 år även med ena foten i mellanöstern, där hon nu är en etablerad artist.

Hennes resa till den hon är idag är lång och krokig och kunde ha knäckt vem som helst. Men livets upp och nedgångar har stärkt Therése och gett henne en energi och kämparanda som inte är av denna jord.

”Ingenting är omöjligt” säger Therése och gör sin egen resumé kort genom att säga att ”Jag är flickan som inte kunde sjunga och som en dag öppnade för Simply Red på de stora arenorna runt Europa” säger Therese

Kämpar glöden föddes efter några tuffa år av mobbing i mellanstadiet. Idrotten byggde upp hennes självkänsla som sedan förde henne till både musiken och dansen och efter det har ingenting varit omöjligt för Therése. Med en stor dos kärlek och tacksamhet omvandlas allt hon tar i till guld.

Nu är det dags för svenskt material och ingen kunde bli en bättre samarbetspartner än just Peter Hallström.

För mer info och biografi besök gärna:
www.neaime.net
www.youtube.com/thereseneaime
www.facebook.com/thereseneaime
http://www.twitter.com/thereseneaime

För ytterligare information, kontakta: 
Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin