Elin & The Sounds Within singeldebuterar

truth worth a fight singel
Singeln Truth Worth A Fight är en
mix av r’n’b, hiphop och pop. Det är ett samarbete mellan Elin Dahl och Vanessa Liftig (Wu-Tang Clan, José González, Looptroop Rockers,) Elin står för musiken och Vanessa står för produktionen. Singeln släpps den 21 augusti. 

Låten Truth Worth A Fight handlar om att känna sig annorlunda, att inte riktigt passa in, hur mycket är man beredd att ge upp av sig själv för att bli accepterad av andra?

-Man känner ofta att man måste passa in i olika situationer i livet, att det finns en förutbestämd mall hur man skall tänka o vara. Truth Worth A Fight tar upp frågan: måste man verkligen passa in? är det något dåligt att tro på sig själv och gå sin egen väg, säger Elin Dahl

Det händer mycket kring Elin Dahl. I helgen spelade hon på Way Out West stora efterfest på Yaki-Da i Göteborg. Hon har varit förband till Veronica Maggio och var en av artisterna på årets Gmlstn jazz festival i Göteborg. Hon driver feministiska och genreöverskridande klubben; Musikklubben-House of world, jazz & soul som håller till på Pustervik och som bokat band/artister som Bellaroush, Waterboogie system och Vanessa Liftig.

I november kan vi se och höra Elin & The Sounds Within och hennes musik på Göteborgs Stadsmuseum som just nu håller på med en musikutställning som handlar om populärmusik i Göteborg. Det är en utställning där artister, band och fenomen relaterade till Göteborgs musikliv kommer att presenteras.

-Vi fick ett tips om Elin & The Sounds Within från vår referensgrupp som en ny spännande artist i Göteborg, säger Jessica Rågholm, Utställningsproducent på Göteborgs stadsmuseum

För att lyssna direkt:  http://shares.enmusamusic.com/s#2827e290-dd79-49af-b162-42ed244019e3/anette.clouddrive.enmusamusic.com/Elin%20%26%20the%20sounds%20withing%20singel%20Truth%20Worth%20A%20Fight%20mp3.mp3

Mer information om Elin Dahl www.elindahl.se
Promotion kontakt: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin