Guldklave till Streaplers – Segrade i kategorin Årets album

logotype
Dansbandsveckan i Malung firade i år 30-årsjubileum och som alltid inleddes festligheterna med Guldklavengalan. Det blev en skimrande galakväll med mycket folk på plats i vackra Orrskogen.

Streaplers erhöll en guldklave i kategorin Årets album för skivan ”Idag”, som släpptes tidigare i år. Succéalbumet formades efter flitigt låtletande och en inspirationsresa till Nashville.
– Vi är oerhört stolta och glada för den här utnämningen. Det är stort, förklarar Streaplers trumslagare och tillika sångare Kjetil Granli.

56 år och lika många plattor senare känns Streaplers hetare än någonsin, inte sant?
– Jo, så är det. Vi tycker själva att detta är den bästa platta som vi någonsin har gjort. Låtarna uppskattas av danspubliken och vi har haft en fantastisk sommar så här långt, säger Kjetil Granli.

Samtidigt som sommarturnén är i full gång planerar Streaplers också för höstens konsertdebut. Premiär sker i Kungälv den 14 oktober.
– Vi har valt att kalla konserten ”Alltid på väg”, då det självklart inryms en del nostalgi, men framförallt för att vi i Streaplers alltid är på väg framåt. Det ska bli oerhört spännande att få möta våra fans på detta sätt, förklarar Kjetil Granli.

För den som vill uppleva Streaplers på annat sätt än rent musikaliskt går det att ta del av gruppens rödvin, som finns som beställningsvara på Systembolaget.
– Varför inte avnjuta det till en grillad köttbit, föreslår Kjetil Granli.

Närmast spelar Streaplers på Skällby Loge i Kalmar 17 juli, Urshult Kärrasand 18 juli, Bettna Broby 21 juli, Utängens Loge i Tanumshede 22 juli, Söderhamn Bergviksparken 24 juli, Stockholm Skansen 25 juli, Hedesunda Ön 28 juli.

För ytterligare information och kontakt, ring:
För intervjuer kontakta: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin