Kaj Pousar tillbaka med ny singel

Konvolut Ta mig dit mindre
Kaj har tagit sig dit där allt startade. Mycket har hänt sedan Kaj Pousár släppte sin första singel
För Längtans Skull för drygt sex år sedan. Flera av hans låtar har spelats på radiostationer runt om i Sverige bland annat duetten med Tone Norum, Egen Staty som resulterade i en turné både i Sverige och Norge.

Kaj Pousár föddes i Eskilstuna. Han är självlärd musiker och gitarren har hängt med som en trogen vän sedan tidig ålder. Från mitten på 80-talet har han skrivit låtar regelbundet. Kaj har spelat och turnerat i olika konstellationer och hans Pop-Rockstil uppskattas av en bred publik. Kaj släppte debutalbumet Livet 2012. Han har bland annat öppnat för ex TOTO-sångaren Bobby Kimball och Legends Voice of Rock.

Med sig på sin resa har Kaj sin producent Samuel Waermö (Bon Jovi, Jonatan Fagerlund) och för mastringen står Björn Engelmann på Cuttingroom för.

Nu släpper Kaj låten Ta Mig Dit som är hämtad från hans kommande album som handlar om kärlek, värme och längtan till varandra.

För mer information: www.kajpousar.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin