Hans On The Bass anlitad för att lyfta feelgood musik i Finland!

Konvolut
Kulturkontakt Nord som lyder under Nordiska
ministerrådet satsar på det svensk-finska bandet Hans On The Bass. I samband med Kulturkontakt Nords arrangemang 13 maj släpper feelgood bandet Hans On The Bass sin nya låt ’A Year, A Week And A Half Day’.

Nordiska Ministerrådet har genom sin organisation Kulturkontakt Nord satt igång arbetet med att sprida nordisk kultur och musik inom Norden genom allehanda evenemang och showcases. I samband med Kulturkontakts Nords showcases onsdag 13 maj, Allsångsfest i Helsingfors, där artister från hela Norden deltar släpper Hans On The Bass sin nya singel ’A Year, A Week And A Half Day’. Via den finske Melodifestival-generalen Thomas Lundin har de lyckats boka Hans On The Bass. Det blir första gången de framträder i Finland sedan sin medverkan i Melodifestivalen, och intresset för deras feelgood musik är större än någonsin.

”Det känns fantastiskt bra att få Kulturkontakt Nord erkännande av vår musik . Det är så in i Norden bra!” säger Klaus Suhonen i Hans On The Bass

”Vi har verkligen fått till den perfekta blandningen av nordisk må-bra-musik till Allsångsfesten. Jag är övertygad om att alla kommer att må riktigt bra ikväll”, säger Annika Nummelin på Kulturkontakt Nord.

För mer information: www.hansonthebass.com

Promotion kontakt: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com
Andra frågor: Peter Jägerhult på PJP Tel: 0708 153 253 eller pj@pjp.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin