Ny singel med Hans on the bass

Changing-Cover

Changing är hämtad från Hans on the bass tredje album Now Is The Time som släpptes tidigare i år. Musiken kan enklast beskrivas som skön, melodiös, lättsmält fellgoodmusik med nostalgiska hänvisningar till -60,-70 och -80 talet med sång på engelska.

Bandets grundare Hans Täckenström och Klaus Suhonen har båda haft långa och framgångsrika karriärer i reklambranschen på varsin sida av Östersjön. Hans i Sverige och Klaus i Finland. Tillsammans har de gjort sig en  ny karriär som grundare och medlemmar i feelgood bandet Hans on the bass. Bandets karriär kan enklast beskrivas som att allt är möjligt. Något som mest startades på kul utvecklades till något mycket mer. Nu fem år senare har de släppt tre album, blivit Vega-pris nominerade, melodifestivalnominerade i Finland och turnerar för fullsatta hus i Finland. I somras spelade de bland annat på Gumbostrand, filmfestivalen Movies by the river,  kulturhuset Grand och Popkalaset för att nämna några.

För mer information:  www.hansonthebass.com
Se videon: https://www.youtube.com/watch?v=e3tv5qB2Oi0&feature=youtu.be

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin