Kaj Pousár gör duett med Tone Norum

Singel

Den första singel på Kaj Pousárs kommande album är duetten ’Egen Staty’ med Tone Norum.  Kaj står för både text och musik.  Låten spelades in i Los Angeles hos producenten Johan ”Jones” Wetterberg (Carola Häggqvist, Erik Gadd, Pauline) och har blivit mastrad av Björn Engelmann på Cutting Room.

För Tone Norum som på 80-talet var en av våra populäraste artister i både Sverige och Norge är det första nya materialet som släpps på länge.  2012 kom Kaj Pousárs debutalbum ”Livet”, en mogen debut med lika delar klassisk svensk rock som Kajs egen unika stil. Låtarna handlar om hur det är att vara människa, att älska, längta, mista, offra, skratta och gråta. ”Livet” handlar om att stå upp för sin vision och förverkliga sina drömmar.  Något Kaj verkligen lyckats med.

Kaj fundera på vem som skulle passa bra till duetten och sitt första val var Tone Norum. Han sökte upp henne bland sina kontakter. Hon hörde av sig och bad Kaj skicka låten till henne. Kaj fick svar ganska snabbt då Tone ville vara med för hon gillade låten. De träffades och började planera för inspelningar som skedde i X-Level studion i Stockholm.

På sin resa har Kaj Pousár haft flera erfarna vänner med sig, personer som trott på och delat hans vision: gitarristen Tommy Denander (som spelat med bl.a Michael Jackson och Toto), trummisen Mats Persson (Robyn, Roxette, Thåström) och producenten Johan ”Jones” Wetterberg (Carola Häggqvist, Erik Gadd, Pauline).

För mer information: http://www.kajpousar.se/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin