Artisten och låtskrivaren Martin Ekman släpper ny singel

Martin singel konvolut

Låten ’Du såg mig’ är hämtad från Martin Ekmans kommande album som planeras att släppas vid årsskiftet. På singeln har han med sig sitt kompband Hotellet. ’Du såg mig’ skrevs när Martin och hans tidigare flickvän gjorde slut och beskriver deras sista känsloladdade möte.

Martin Ekman har tidigare gett ut ett fullängdsalbum samt 2 EPs. Två av singlarna  ’Själsfrände’ & ’Martin & Himmelen’ har spelats en hel del på radiostationerna runt om i Sverige. ’Själsfrände’ kom även med som bubblare på svensktoppen 2010. Martin som skriver mestadels låtar på svenska har även skrivit musik åt Idol samt Ulrik Munther. En utav Martins mest populära låtar är ”Jag säger det nu” som fått över 50 000 spelningar på Spotify. Den spelas runt om i landet på flera bröllop. Martin brukar då och då få förfrågningar om att spela den, samt blir kontaktad av andra musiker som frågar efter noter – då DE har blivit tillfrågade att spela den på olika bröllop.

Nu har Martin spelat in och producerat ett nytt album i Decibel Studios, som han planerar att släppa runt årsskiftet. Med sig på albumet han sitt kompband Hotellet.

Första singel ut blir ’Du såg mig’, som släpps den 19 augusti

För mer information om Martin Ekman: http://martinekman.com/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin