Mohombi släpper ny efterlängtad singel

Mohombi - Movin Cover

Mohombi har tack vare sina hits
Coconut Tree och Bumpy Ride fått en hängiven skara fans både här hemma i Sverige och i många andra länder i världen. Nu är Mohombi åter högaktuell med nya singeln Movin som släpps den 2 juni på skivbolaget La Clique Music. Denna smashhit har skrivits och framförts ihop med Cash Money artisterna Birdman och Caskey samt Trinidads stolthet KMC. Cash Money är hem till bland annat storheter som Lil Wayne, Drake, Tyga, Nicki Minaj, Ace Hood, Busta Rhymes, DJ Khaled, Jay Sean, Kevin Rudolf, Limp Bizkit och Mystikal.

Debutsingeln Bumpy Ride släpptes 2010. Med den har Mohombi 15 listettor i Sverige, Holland, Frankrike, Kanada för att nämna några. Han har också sålt dubbel platina i Sverige. Mohombi har arbetat med några av de största internationella namnen i musikbranschen, såsom Pitbull, Akon och Red One. På Youtube har hans låtar sammanlagt mer än 400 miljoner views och 100 miljoner streams på Spotify.

Mohombi har också haft flera platina säljande singlar i flera europeiska länder till exempel Frankrike, Spanien, Holland, Belgien, Schweiz samt Sverige och topp tio hits i Kanada och Japan. På debutalbumet MoveMeant, som släpptes 2011, samarbetade han med artister som Nelly, Pitbull, Akon och Nicole Scherzinger.  Senaste samarbetet resulterade i singeln (producerad och skriven tillsammans med EDM duo Playb4ck) I Don’t Wanna Party Without You som under 2013 gick in på topplistorna i flera europeiska länder.

Tidigare i år släpptes även I Don’t Wanna Party Without You i en version med Pitbull i nära samarbete med Mohombi och Palyb4ck under titeln “Sun in California” som finns med på Pitbulls EP “Global Meltdown”.

Just nu arbetar Mohombi för fullt i studion med sitt andra album som är planerat att släppas hösten 2014. Han samarbetar även denna gång med många av de största namnen i musikbranschen.

För mer information: http://mohombi.com/
https://twitter.com/Mohombi
https://www.facebook.com/mohombi?fref=ts

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin