Susie Päivärinta släpper ny sommarsingel

Butterfly-1_0

Hey Butterfly är uppföljaren till Susie Päivärintas tidigare singel God Bless The Rain som släpptes i februari 2014. Den är till dagens datum streamad över 86.000 gånger på Spotify. Nya singeln släpps den 10 maj på Susies Libary, samma dag som hon även fyller 50 år. 

– Jag har nynnat på Hey Butterfly i många år och varje vår sjunger jag den när jag till min glädje ser den första fjärilen flyga förbi! Mina barn frågade nyligen om varför de inte får höra hela låten och då fick jag lusten att göra den klar, säger Susie.
Nestor Geli och Susie skrev låten redan våren 1999 och de skrattade  i studion åt den långa startsträckan! Producenten och låtskrivaren Håkan Mjörnheim som har samarbetat med Susie i flera år står för produktionen. Håkan har samarbetat med artister som Sissel Kyrkjebö, Mirielle Mathieu, Celine Dion, Michael Bolton, Carola för att nämna några. Han tog även in Mats Ronander på munspel som ger låten skön sommar feeling!

– Min talangfulla kollega Getty Domein sjunger den enda stämman som färgar versen och refrängen. Fjärliskören i slutet är mina tjejer Myra och Nova som sjunger vilka också är orsaken till att låten äntligen gjordes klar och inte förblev ett litet fragment om våren…säger Susie

Låten speglar för mig nuet och att få möta ljuset, våren och nytt liv efter en mörk och lång vinter.

– Jag släpper låtar som jag har en stark relation till och de knyts ihop av det som jag vill dela med mig av. Världen brinner och verkligheten går inte att blunda för och för mig är min musik en plats där jag hämtar kraft lust och styrka till att fortsätta tro på förändring och vår vilja till att enas och gå samman för framtiden, säger Susie

Hey Butterfly är ängen med blommor, liv och harmoni där jag bekymmerfritt bara dansar omkring och njuter …

Ha en skön sommar!

Hey Butterfly släpps med video den 10 maj på Susies Libary samma dag som Susie fyller 50 år

Facebook: www.facebook.com/susieofficial

Hemsida: www.susieslibrary.se

Twitter: twitter.com/liliochsusie

Youtubekanal: www.youtube.com/user/lilisusie

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin