Ny sommarsingel från Ola!

OLA Jackie Kennedy

Efter stora framgångar runt om i Europa släpper nu Ola sin nya sommarsingel ”Jackie Kennedy” Låten är hämtad från albumet ”Carelessly Yours” som släpptes i Sverige 15 januari. Albumet gick direkt upp som högsta nykomling på den Svenska albumlistan.

”Jackie Kennedy” blir den andra internationella singeln från albumet ”Carelessly Yours”. Singeln är än så länge bara släppt i Italien och Ryssland där den redan nått topp 10 på listorna. Under våren och sommaren kommer singeln släppas i övriga Europa men har redan fått sina första adderingar på radio i Tyskland, Frankrike, Spanien, Polen, Norge och Finland. Videon till ’Jackie Kennedy’ har redan nått 1,4 miljoner views på youtube och den Svenska premiärvisningen av videon ägde rum på Aftonbladet.se den 30 mars.

”Jackie Kennedy” är skriven och producerad av Ola tillsammans med bland annat Shellback. Shellback har under senaste året skrivit flera listettor som legat på den amerikanska Billbordlistan och han blev också utnämnd till världens främsta producent och låtskrivare av tidningen Billboard 2012.

I början av året framförde Ola ”Jackie Kennedy” för första gången i TV4 Nyhetsmorgon vilket ledde till att låten gick direkt upp till topp 10 på Svenska iTunes listan.  Han har även medverkat i SVT GoKväll och Gomorron Sverige. Under våren kan ni se Ola i en rad olika TV program till exempel SVT direktsända Valborgsfirande som sänds från Lund.

Första singeln ”I’m In Love” från albumet, nådde stora framgångar i Europa och har legat topp 10 i sju länder och i dagsläget har videon närmare otroliga 17 miljoner views på Youtube.  I augusti mottog också Ola en dubbelplatina skiva för låten i Italien.

Ola har genom åren haft inte mindre än sju ettor på den svenska singeln listan och fem singlar topp 5 på airplay.

Under vår och sommar kommer Ola resa runt i Sverige och Europa för turné och promotion.

Mer info om Ola hittar du här:
Instagram: http://instagram.com/olaofficial
Facebook: https://www.facebook.com/olaofficial
Twitter: https://twitter.com/ola_official
Homepage: http://www.ola.cd/

För mer information kontakta Anette Ståhl på Enmusa Music. anette@enmusamusic.com /  0707-180 120

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin