Nu släpper Susie sin efterlängtade solo singel

Susie-God bless the rain mindre

God bless the rain är uppföljaren till Susie Päivärintas kritikerrosade soloplatta ’In The Sun’ som släpptes 2005. Låten är en känslosam och självutlämnade låt där vi får ta del av Susies finstämda röst i ett avskalat sound.

God bless the rain  har mycket fokus på röst och text. Inga körer inga dubbar utan bara Susie och musiken. Tillsammans med textförfattaren Nestor Geli och producenten Pelle Andersson har Susie jobbat med solo material under några år. Det här är första singel ut ifrån deras samarbete.  Texterna och melodierna har Susie och Nestor skrivit med fokus på engagemang för frågor Susie brinner för och också om det kapitel i livet där hon befinner sig just nu.

Susie har ända sedan hennes karriär startade ihop med sin syster i duon Lili & Susie för snart 30 år sedan, varit en aktiv låtskrivare. Musik och skapa har alltid varit en pågående process hos Susie.  Hon jobbar ständigt med nya låtar och har en strid ström av idéer.  Över 60 låtar är utgivna och hits som New day, Show me heaven  och Baby doll kan nämnas.  Det är inte ovanligt att hon har flera projekt samtidigt.  Just nu är hon aktuell i inte mindre än sex releaser under januari och februari.
– Min solo singel God Bless The Rain  är en låt som betyder mycket för mig och nu äntligen har jag tagit steget att släppa den, säger Susie.

Singeln God bless the rain släpps den 7 februari 
på egna bolag Susies Library Music Production.
Låten är skriven av: Susie Päivärinta/ Nestor Geli / Pelle Andersson

För mer information: www.susieslibrary.se
Följ henne på Facebook: www.facebook.com/susieofficial
För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin