Lili & Susie levererar nya singeln Would you be mine med edge, energi, dynamik och glädje i en skön mix.

 

Would you be mine

Nu kommer nya singeln Would you be mine som är en längtansfull låt med en pulserande känsla och magiska sound om ouppnåelig kärlek … De två producenterna Diztord och Joakim ’Minor Bandit’ Törnkvist lyfter fram de bådas olika röstpersonligheter och styrkor som sångerskor. Cruella De vil möter Barbie är Lili o Susies egna beskrivning av det nya soundet.  Singeln släpps den 21 januari.

Efter alla år på live scener ville Lili & Susie ta med sig energin, dynamiken och känslan in i studion. – Många i vår publik har ofta sagt att Åhhh så vill vi höra er på platta, säger Susie Päivärinta – Med flera olika samarbeten med olika producenter har vi försökt hitta rätta nerven men inte lyckats helt, men så hamnade vi i studion med Tord Bäckström Diztord en grym producent som jag har samarbetat med i projektet Diztord, fortsätter Susie

Producenterna Diztord och Joakim ’Minor Bandit’ Törnkvist, lyfter med fantastiska beats och rätt attityd  fram de bådas olika röstpersonligheter och styrkor som sångerskor.  Låten Would you be mine är  deras första låt som experimenterades fram under lekfullhet och suget på att testa något helt nytt. Producenterna har låtit Lili & Susie röster få den roll de passar bäst för och skiljer på arrangemanget från tidigare produktioner. Lili’s souligare röst är mjukare medan Susies är starkare med en rockigare attityd.
– Det blir som alltid vårt sound ändå då vi möts i refrängerna men vi får ta ut svängarna och göra merpersonliga tolkningar av de delar som vi gör solo, säger Lili.
– Cruella de vil möter Barbie är lite känslan som vi beskrivit soundet på nya låtarna, säger Susie.
Would you be mine släpps den 21 januari 2014 på  egna bolag Susies Library Music Production. Låten är skriven av: S. Päivärinta/Diztord/J. Törnkvist/J. Nilsson

För mer information: www.liliosusie.se eller www.facebook.com/liliochsusie
För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin