Miljöengagemang av Roger Rönning i ny singel

Med anledning av den stora miljökonferensen som nu hålls nu i Stockholm och Roger Rönnings miljöengagemang har han skrivit nya låten ”På samma planet”. Den handlar om hur vi behandlar planeten som vi alla bor på och att vi nu borde byta perspektiv.

– Vi brukar prata om att vi måste rädda planeten men nu handlar det om att rädda mänskligheten. Planeten kommer att klara sig, överleva och börja om. Det har ju, som vi alla fått lära oss, hänt tidigare i historien, säger Roger Rönning.

Redan 1979 skrev Roger låten ”Står Vid Ett Vägskäl” med samma tema och Roger konstaterar att mycket lite har hänt sen dess och att den texten tyvärr är lika aktuell idag. ”Står vid ett vägskäl” finns för övrigt i en akustisk version på Rogers senaste album ”Tretton Akustiska låtar” som släpptes tidigare i september.

För mer information om Roger Rönning http://www.rogerronning.com

För Promotion och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin