Tiny Tornado behandlar ett viktigt och känsligt ämne

Efter många års samarbete med att skriva låtar till andra började det växa fram en idé hos de rutinerade låtskrivarna Mats Hedström och Jade Ell om att bilda duon Tiny Tornado. ”Echoes & Rhymes” är hämtad från Tiny Tornados album med samma namn som släpptes 29 april.

Låten ”Echoes & Rhymes” behandlar ett viktigt och känsligt ämne – som finns i många familjer. När det enda man känner till är det mest otänkbara – och det händer om igen och om igen…”like echoes & rhymes..”

Tillsammans har Mats Hedström och Jade Ell skrivit till en rad internationella artister och även lyckats få en Billboard etta.  Vid det här laget så känner de väl till varandras styrkor – och det gör det lätt i själva skapandet av låtarna.

Nu har det blivit dags för deras egna röster att bli hörda – och denna gången sjunger de tillsammans, vilket även kännetecknar deras specifika sound.

För mer information: www.tinytornado.se
Se videon till:  http://www.youtube.com/watch?v=bmAOAsBNxBc

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin