Sommarkväll på Stora Gåsemora Gård, Fårö – Artisterna för 2013 klara

I två år har Stora Gåsemora Gård och Vinor Krog i samarbetat med Monarch Music arrangerat konserter i  gamla hö-ladan på Stora Gåsemora Gård, Fårö.  2011 besöktes Gåsemora av Orup och Bo kaspers Orkester. 2012 kom Laleh, Kalle Moraeus, Sunny Standup och Mikael Wiehe förbi och höll bejublade konserter för en lyrisk publik. Nu är artisterna för 2013 klara.

– Vi känner naturligtvis starkt för Fårö och vår unika miljö och ambitionen när det gäller våra konsertkvällar är alltid att hitta artister som passar in i miljön och som känns rätt, säger Birgitta duRietz, Stora Gåsemora – Vi har två fantasiska somrar bakom oss med fantastiska artister och stor publik men det känns faktiskt som att 2013 kommer bli bästa året. Nu hoppas vi bara på vackert väder och att folk hittar till Gotland i sommar, fortsätter Birgitta duRietz.

För mer information och biljetter:
http://sommarkvallpagasemora.se/  eller http://www.facebook.com/Sommarkvall/info
Biljetter finns även att köpa via Vinor Krog & Café tel: 0498-65 24 04

Pressfrågor kontakta Anette Ståhl Enmusa Music anette@enmusamusic.com tel 0707-180 120
Övriga frågor kontakta Magnus Nygren Monarch Music Group magnus@monarch.se tel: 070 2-2 55 575

Mer information om artisterna:
16 juli – Petra Marklund
Under namnet September har hon erövrat världens hitlistor under ett helt decennium och i tv-serien ”Så mycket bättre” slog hon igenom på allvar även här hemma. I vintras var Petra en av de mest spelade artisterna i svensk radio och på Spotify. Debutalbumet Inferno har nominerats till både P3 Guld, Grammis och sålt platina. Skivan är skriven tillsammans med bland andra Jocke Berg från Kent och uttrycket är mer personligt jämfört med skivorna som Petra gjort under namnet September. Petra Marklunds vårturné är positivt mottagen både av media och publik och det är ett stort nöje för oss att få hälsa Petra välkommen till konsertladan på Stora Gåsemora tisdag 16 juli.
Se videon: http://www.youtube.com/watch?v=NO89LoEpYgE&feature=youtu.be 

23 juli – Bo Kaspers Orkester
Tisdag 8 augusti 2011 var en fantastisk kväll på Stora Gåsemora Gård. Det var en riktigt underbart ljummen och vacker sommarkväll….precis så där mörkblå sidenmatt som bara en augustikväll på Gotland kan vara…och Bo Kaspers Orkester stod på scenen i den gamla höladan och levererade ren magi. Det var en kväll som satte spår både hos publik och artist. Sedan dess har det gått ett par år, BKO har släppt en ny succéplatta och gjort ett par succéturnéer precis som man är van vid att de alltid gör. Vi är stolta och glada att hälsa Bo Kaspers orkester välkomna tillbaks till Stora Gåsemora tisdag 23 augusti 2013.
Se videon: http://www.youtube.com/watch?v=OrELkXcoYbg 

30 juli – Eldkvarn
Handen på hjärtat, hur många nu aktiva svenska artister (eller utländska för den delen) har en karriär som sträcker sig över mer än 4 decennier….kan de räknas på ena handens fingrar?  Eldkvarn är en av få sanna institutioner inom svensk musik med fantastiska höjdpunkter från 70-talet(Musik för miljonärer, Genom ljuva livet) 80-talet (Himmelska dagar, Kungarna från Broadway) 90-talet (Limbo), 2000-talet (Svart Blogg, Atlantis). Vi har försökt sedan starten men äntligen har vi lyckats få Eldkvarn till Stora Gåsemora Gård. Vi längtar redan till tisdag 30 juli.
Se videon: http://www.youtube.com/watch?v=rfi2lh5NwRc

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin