LEGENDS – Voices Of Rock kommer till Stockholm

Torsdag den 25e april kommer Legends – Voices Of Rock till Debaser Medis i Stockholm. På scen får vi möta Bill Champlin (Chicago), Bobby Kimball (Toto), Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple och Yngwie Malmsteen) och Steve Augeri (Journey) med fler.

Miljontals av fans har världen över fått njuta av låtar från band som Journey, Toto, Rainbow, Deep Purple och Chicago. Här får vi möta fyra av de legendariska sångarna Bill Champlin (Chicago), Bobby Kimball (Toto), Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple & Yngwie Malmsteen) och Steve Augeri (Journey). De framför alla de största hitsen ihop med ett handplockat svenskt band som snabbt fått ett rykte runt om i världen att vara ett av de bästa kompbanden. De har en förmåga att återskapa den riktiga originalkänslan hos sångarnas olika band.

Bakom världssuccé står de två svenska gitarristerna, Tommy Denander och Sayit Dölen. Tommy Denander är Grammy-nominerad i USA och rankas som en av världens bästa gitarrister. Han har spelat på över 2100 skivor med superstjärnor som Michael Jackson, Alice Cooper, Paul Stanley, Ricky Martin, Celine Dion, Peter Cetera, BB King och många fler. Sayit Dölen är även han en toppgitarrist med en lång karriär både i studio och live med namn som Enrique Iglesias, Yngwie Malmsteen, Jimi Jamison, Bobby Kimball Band, Kate Melua och många fler.

Nu får vi chansen att möta dem i Stockholm den 25e april då de kommer till Debaser Medis

Turnédatum: Datum:  25 april K. 19,00 Plats:  Debaser Medis – Stockholm

För mer information om projektet och högupplösta bilder: www.legends-vor.com

Pressfrågor kontakta Anette Ståhl på Enmusa Music anette@enmusamusic.com tel 0707-180 120

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin