Lagom till albumreleasen är Tiny Tornados video klar

Den nya videon Echoes & Rhymes är klar lagom till Tiny Tornados album release. De rutinerade låtskrivare bakom nya duon, Tiny Tornado startade i ett garage norr om Stockholm.  Efter många års samarbete med att skriva låtar till andra började det växa fram en idé hos låtskrivarna Mats Hedström och Jade Ell om att bilda en duo. Nu släpps deras första album ”Echoes & Rhymes” den 29 mars på deras egna label Tiny Records

Albumets titellåt ”Echoes & Rhymes” behandlar ett viktigt och känsligt ämne – som finns i många familjer. När det enda man känner till är det mest otänkbara – och det händer om igen och om igen…”like echoes & rhymes..”

Albumet Echoes & Rhymes släpps den 29e mars via Tiny Records

För mer information: www.tinytornado.se

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin