Mojje levererar Plåster på såren


Plåster på såren
 är en ny låt från en av landets absolut mest omtyckta artister för Sveriges alla barnfamiljer. Låten är skriven av Mojje och producerad av Mojje tillsammans med Daniel Barkman.  

– Idén till låten kom när jag skar mig i handen under matlagning hemma och min minsta son Milo sprang genast och hämtade plåsterasken, säger Mojje

Mojjes karriär som barnfavorit startade i början av 2000 när Mojje och Niklas Wahlgren gjorde uttrycket Tjaba Tjena Hallå rikskänt genom cd skivor, turnéer och TV-serien som Nicke och Mojje. Sedan dess har Mojjes popularitet bara ökat. Mojje har släppt 5 album som soloartist,  Varning för vuxna (2006), Barnvakt(2007), Popcornfrisyr (2009), Att leka i finrummet (2010) och Vroom vroom racerbil (2012) och ett gott bevis på att Mojje är populär är att tre av Mojjes album faktiskt sålt guld.

Under sista åren har det hänt mycket kring Moje. Han har medverkat i turnén Diggiloo, TV4:s Körslaget med en uppskattad Gotländsk Ungdomskör och Let´s Dance (som han tvingades avbryta på grund av en uppmärksammad hjärtinfarkt i direktsändning). En barnbok med Mojje som huvudperson släpptes under hösten 2012 och en ny CD med nya Mojje-låtar släpptes i oktober samma år.

2013 kommer att bli ännu ett fullspäckat år för Mojje. Han medverkar för tredje året i succé-turnén Diggiloodär de besöker 30 städer runt om i Sverige. Ytterligare en bok med Mojje som huvudperson släpps under våren. Och nu släpper han för första gången en singel till alla landets radiostationer.

Singeln Plåster på såren  släpps på bolaget Monarch.

För mer information  http://www.mojje.se/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin