Dan Reeds nya video klar

Dan Reeds video ’Only Love’ är hämtad från hans kommande soloalbum ’Signal Fire’ som släpps den 15e februari 2013 på Zero One Music/Border Music. Videon är producerad av Patrik Aronsson på Aronsson & Co. Låten ’Only Love’ representerar nutida kärlek och är skriven av Dan Reed, producerad av Rob Daiker (Meredith Brooks, Katy Perry).

Dan Reed är även känd som sångaren från funkmetal bandet Dan Reed Network. Gruppen  släppte totalt tre album under 80-talet.  Dan Reed Network blev kända för monsterhitarna ’Rainbow Child’ och ’Ritual’ som spelades flitigt på radiostationerna runt om i Sverige. Bandet var även förband åt David Bowie, Bon Jovi, Run DMC och Rolling Stones på deras Europaturné 1991. Bandet splittrades sedan 1993.

Våren 2010 släppte Dan Reed sitt första soloalbum ’Coming Up For Air’ som mottogs väl i Sverige. Han har även turnerat flitigt runt om i Sverige och sommaren 2011 spelade han på Sweden Rock Festival.

I samband med albumreleasen beger sig Dan Reed ut på en turné med sitt band. Han besöker följande städer:

Torsdag 21a februari – Södra Teatern, Stockholm
Fredag 22a februari – Bankiren, Västerås
Onsdag 27e februari – Sticky Fingers, Göteborg
Torsdag 28e februari – Sliver/Harrys, Jönköping
Fredag 1a mars – Hotel Tylösand, Halmstad
Lördag 2a mars – Moriska Paviljongen, Malmö

För mer information: www.danreed.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin