Tiny Tornado släpper ny singel

“I’m not scared of Life, I’m not scared of heights – with you I’d go on a paper plane”

Texten är hämtad från nya singeln ’Paperplane’ med Tiny Tornado. Låten ’Paperplane’ handlar om att utelämna sig helt för någon man inte känner, kan liknas vid att våga ge sig på att flyga,  till och med i plan av papper.  Att våga kasta sig ut i nåt man inte vet vart det ska leda till… Men om man blundar så kan man föreställa sig det mest osannolika.

’Paperplane’ är en drömsk låt med fötterna på jorden. En dröm som direkt blir till verklighet i vardagen. Ett pappersplan som landar vid ens fötter. Vem vek det?  Var kom det ifrån och man skickar det vidare med en tyst önskan, som man håller för sig själv.

De båda låtskrivarna Jade Ell och Mats Hedström (Magnum Bonum) har skrivit låtar ihop under många år. De har skrivit låtar till en rad internationella artister så som RBD (Mex), Sanne Salomonsen (DK) , Yuki (JAP), Sandra (DE). Tillsammans har de lyckats även fått en Billboard etta med låten (”Feliz Cumpleanos” – RBD).

Nu har det blivit dags för deras egna röster att bli hörda och denna gången tillsammans. För det är så de skriver, spelar in och framför sina låtar. Vid det här laget så känner de väl till varandras fraseringar och det gör det lätt i själva skapandet av låtarna.

Deras stil kan liknas vid Fleetwood Mac och band som The Weepies. Den är tidlös, som t ex Simon & Garfunkel.

Singeln ’Paperplane’ släpps den 19e november via Tiny Records

För mer information:  www.tinytornado.se

Lyssna direkt: http://bit.ly/SOV3qr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin